0 Comments
9 de octubre de 2021

NdP Reunió d’EmpCerd amb la Consellara Sra.Laura Vilagrà

Cerdanya, 30 de setembre de 2021

REUNIÓ ENTRE EMPRESARIAT CERDANYA I LA CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA L’HONORABLE SENYORA LAURA VILAGRÀ

El passat dijous 23 de setembre Empresariat Cerdanya va mantenir un dinar de treball amb la Consellera de la Presidència per poder conèixer de primera mà el projecte de la candidatura olímpica dels jocs Pirineius-Barcelona 2030.

Empresariat Cerdanya va manifestar a la Consellera el seu interès per la celebració dels jocs, però sobretot va manifestar la necessitat de conèixer els detalls del projecte i de poder ser-hi part actora en la definició i gestió del projecte a Cerdanya.

En el marc de la trobada, la consellera es va comprometre a mantenir el contacte directe amb Empresariat Cerdanya, i a garantir un diàleg àgil entre Govern i territori per poder treballar la candidatura.

Empresariat Cerdanya va aprofitar per explicar a la Consellera que l’associació empresarial està formada per més de 135 empreses entre les que hi formen part La Molina i Masella, i empreses molt significatives de la comarca de tots els àmbits econòmics, entre les que cal resaltar les empreses d’activitats turístiques, hotels i restauració, totes elles molt coneixedores de la industria de la neu al Pirineu en general, i a la Cerdanya en particular.

Cerdanya, 30 de setembre de 2021

Rebeu una cordial salutació

FRANCESC ARMENGOL MORALES
President EmpCerd

Cerdanya , 30 de setembre de 2021.

    Schedule a Visit