0 Comments
4 de enero de 2023

NdP Empresariat Cerdanya. Canvis a la Presidència.

Montse Dolcet substitueix a Francesc Armengol al capdavant d’Empresariat Cerdanya.

El fins ara president, i un dels fundadors de l’entitat, deixa el càrrec després de 4 anys una vegada manifestada la seva intenció de presentar-se a les eleccions municipals a Puigcerdà el proper 28 de maig de 2023.

En una reunió celebrada a Llívia a principis de desembre, el fins ara president d’Empresariat Cerdanya, Francesc Armengol va comunicar a la Junta Directiva que deixa el càrrec per poder engegar un nou projecte engrescador com és el de ser candidat a l’alcaldia de Puigcerdà. La nova presidenta de l’entitat serà Montse Dolcet, i que formava part de la Junta Directiva com a Vicepresidenta. 

Armengol en el seu comiat ha agraït a la Junta Directiva la dedicació i els esforços que han permès “aconseguir que l’associació empresarial sigui el que és avui en dia”. “I ho hem assolit en uns anys que no han estat gens fàcils”, ha incidit. 

També ha fet un reconeixement explícit a la premsa i a tot el sector privat i públic amb el quals ha col·laborat durant aquests anys. En aquest anys Armengol ha estat un ferm defensor de la col·laboració públic-privada i ha dinamitzat les relacions amb les diverses associacions d’empresaris de la Cerdanya, de l’Alt Pirineu i Aran i de comarques veïnes.

Durant la presidència d’Armengol, a Empresariat Cerdanya s’han creat les estructures per poder ser interlocutors amb l’administració local, comarcal, catalana i estatal. S’ha gestionat la pandèmia amb la creació d’eines com la Taula de la Neu que va facilitar la coordinació de les empreses del sector per poder treballar o les reunions de coordinació amb tots els ajuntaments i empreses. També s’ha dinamitzat un estudi per conèixer les palanques de creixement econòmic més adients per la Cerdanya que es troba en fase de conclusions, s’ha establert una relació fluida amb els mitjans de comunicació i s’ha consolidat Empresariat Cerdanya com el referent empresarial de la Cerdanya.

Empresariat Cerdanya, agrupació empresarial multisectorial de la Cerdanya va néixer el maig de 2018, Francesc Armengol ha estat el seu primer president. A dia d’avui ja té més de 140 empreses associades.

    Schedule a Visit